Sâmbătă, la Aiud, turneu caritabil pentru Robert Roman, cu opt echipe la start!

Lumea fotbalului strânge rândurile în ideea de a-l ajuta pe Robert Roman, fiul portarului Adrian Roman, de la Olimpia Aiud, copilul de 13 ani diagnosticat de curând cu leucemie. Un exemplu în acest sens este un turneu caritabil de fotbal în sală, ce se va desfășura sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 9.00, în Sala Agro din Aiud.

O să fie opt echipe prezente, respectiv Sportul Livezile, Mureșul Gâmbaș, ACS Băgău, Metalul Aiud, Olimpia Aiud, Prietenii lui Garcon, Șoimii Ciumbrud și Universitatea Aiud, iar suma minimă va fi de 500 de lei pentru fiecare echipă.

ELIT

Este un nou exemplu elocvent al solidarității existente în “sportul rege”, în încercarea de a sprijini eforturile unei familii greu încercate, Robert terminând, cu bine, a doua săptămână de tratament, la Cluj-Napoca, cu citostatice și puncții în măduva osoasă.

Rareș Gânscă, la rându-i portar în Liga a IV-a, la Viitorul Vama Seacă, unui dintre organizatorii acestul turneu caritabil, susține că pe lângă fondurile strânse de la cele 8 participante, vor mai fi și firme din municipiu care se vor implica în campania de ajutorare a lui Robert Roman.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...