Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, derby de Alba încins! CS Ocna Mureș – CSU Alba Iulia, duelul conjudețenelor cu foame de puncte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce nebunie de meci va fi sâmbătă, 5 noiembrie, la ora 14.00, la Ocna Mureș! Un derby “de Alba” încins, cu conjudețene în foame de puncte, CS Ocna Mureș (penultima poziție, 8 puncte) și CSU Alba Iulia (locul al 6-lea, cu 3 mai mult), grupări care au înregistrat un nul în tur, pe “Cetate”.

Iar până la marele duel de la Zlatna, în nocturnă, cu Craiova lui Mirel Rădoi, în Cupa României, “Soda dragă” trebuie să se adune din pumni (după rușinosul 0-7 lângă furnale) și să se concentreze la disputele din Liga 3 întrucât a ajuns în zona retrogradabilă.

Ocnamureșenii sunt în picaj de 7 săptămâni, fără succes în campionat din 17 septembrie (4-3 cu Avântul Reghin), respectiv de 50 de zile, răstimp în care au luat un singur punct în 6 partide și au înregistrat 4 insuccese la rând (pe de altă parte, în respectiva perioadă s-au înregistrat victorii în Cupa României cu CSM Slatina și prim-divizionara Chindia Târgoviște). Nici studenții, aflați la a treia deplasare consecutivă, nu sunt departe, ultimul succes fiind realizat o săptămână mai târziu (24 septembrie, 3-1 la Sănătatea Cluj) și doar trei remize în 5 jocuri.

În plus, pentru amfitrioni sunt și probleme de lot, dificultăți majore în centrul defensivei, cu Ceaca și Paleoca – suspendați, Kiraly – accidentat sau Coltor, urmând să revină Cimpoieșu, în vreme ce Căt. Creț este incert.

Este un joc foarte foarte important pentru noi. Suntem obligați să învingem pentru a ieși din pasa proastă și a urca în ierarhie. Știm că nici adversarii nu au parcursul dorit și ne așteptăm la un examen extrem de dificil”, a punctat Dan Roman.

Mihai Manea, cel care a condus CS Ocna Mureș în stagiunea 2018/ 2019 va fi în premieră adversar al fostei echipe (dintre elevii săi, Guț și Cimpoieșu mai sunt în componență) și nu contează pe Frențiu – accidentat și Al. Petrescu – fractură.

Trebuie să strângem rândurile, pentru că suntem restanți la puncte. Nu va fi un examen ușor, Ocna Mureș, după rezultatele remarcabile din Cupă, a pierdut teren în campionat, fiind cu cuțitul la os”, a spus Mihai Manea,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea