Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: Acțiune caritabilă marca LEO, pentru micuțul Gabriel Murariu, în localul Framm’s din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În primul weekend al lunii aprilie, localul Framm’s găzduiește evenimentul cu scop caritabil „LEO Charity Auction” organizat de clubul non-guvernamental LEO Fortress Alba Iulia, fiind o acțiune dedicată micuțului Murariu Gabriel, care a beneficiat de sprijinului și încrederea dumneavoastră, oferite în decursul acestui an.

Gabriel01Sâmbătă, 4 aprilie, între orele 12:00- 20:00, în separeul localului Framm’s, tinerii leuți, în parteneriat cu Fundația Comunitară Alba, vă așteaptă să fiți alături de ei, oferindu-vă prilejul de a participa la o licitație deschisă care constă în achiziționarea de diferite obiecte care variază de la accesorii și articole vestimentare, până la obiecte ornamentale, avându-l ca beneficiar direct pe Murariu Gabriel, un baiețel de 11 ani cu probleme de auz, acesta având nevoie ca aparatul său auditiv să fie înlocuit. Probabil vă întrebați cum va decurge întreaga acțiune. Este foarte simplu! Fiecare dintre participanți va achiziționa un număr dorit de cartonașe, al căror preț variază, după care își va scrie numele, email-ul și numărul de telefon. Lângă fiecare obiect licitat va exista un recipient pentru cartonașe, astfel încât cei dornici să câștige obiectul vor introduce în recipient oricâte cartonașe doresc, iar la finalul zilei se va extrage câte un cartonaș care va conține numele fericitului câștigător. Pentru ca toată lumea să plece satisfacută și cu o mică amintire a gestului său altruist, din toate cartonașele necăstigătoare, va avea loc o altă extragere pentru un obiect mai valoros. Veți avea parte de o ambianță plăcută, în concordanță cu anotimpul și veți avea ocazia, de asemenea, să readuceți la viață dragostea pentru aproape și societate odată cu venirea primăverii.

Profită de frumusețea primăverii și lasă dorința de binefacere să te călăuzească cu pași repezi, sâmbătă la Framm’s! Gabriel are probleme de auz. Ajută-l!

Donații pentru cazul lui Murariu Gabriel se pot face în contul în lei nr. RO39 BTRL RONC RT00 U000 0903 deschis la Banca Transilvania sucursala Alba Iulia pe Fundația Comunitară Alba. Acesta este un cont special pus de fundație la dispozitia LEO Fortress Alba Iulia pentru proiectele umanitare ale acestei organizații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022 Comisia județeană de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Alba a analizat și avizat anul trecut 26 de planuri urbanistice zonale (PUZ) și 9 planuri urbanistice generale (PUG) – ale comunelor Pianu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea