Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, 21 decembrie: „Gala Zâmbetelor de Crăciun”, eveniment caritabil în municipiul Sebeş

Dragoş Suciu

Publicat

în

Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 16.00, va avea loc evenimentul de caritate intitulat „Gala zâmbetelor de Crăciun”, la centrul organizaţiei „Trebuie”, de pe strada Lucian Blaga, în spatele Casei de Cultură din Sebeş.

Evenimentul doreşte să creeze un moment încărcat  puternic de magia Crăciunului, prin colinde frumoase care fac sufletul să vibreze. Cei prezenţi  se  vor putea bucura de o după-amiază minunată,  pe fondul  colindelor  şi  în  compania  prietenilor  şi  a  cunoştinţelor.  În cadrul evenimentului va avea loc un târg caritabil de Crăciun cu decoraţiuni lucrate manual, iar fiecare dintre noi poate investi în zâmbetul celor din jur prin şansa de a dărui.

„Organizăm  acest  eveniment  deoarece  lumea  poate  fi  un  loc  mai  bun  doar  prin intermediul nostru, cheia spre o lume pictată în culori se află în mâinile noastre. Aşadar e timpul să dăruim zâmbete prin donaţii, deoarece membrii organizaţiei Trebuie, au nevoie de un Crăciun plin de bucurie,’’ a declarat Ana Maria Jurju.

„Evenimentul va oferi şansa oricărei persoane, să se transforme pentru câteva minute, într-un Moş Crăciun în ideea de a dărui, pentru că fiecare dintre noi avem puterea de a le face viaţa mai frumoasă,” a spus Dana Băcilă.

Scopul evenimentului este de a strânge donaţii pentru organizaţia „Trebuie”, într-un cadru de sărbătoare şi bucurie, iar pentru că orice efort trebuie răsplătit, membrii organizaţiei au pregătit  o  mulţime  de  decoraţiuni  colorate,  pentru  a-şi  surprinde  invitaţii.  „Nu  mai  aştepta, împodobeşte-le viaţa cu zâmbete, dăruieşte!”

Organizatorii sunt Ana Maria Jurju şi Dana Băcilă, în parteneriat cu organizaţia „Trebuie” din Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea