Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Salbă de medalii pentru atleții Județlui Alba, la Campionatul Național de Semimaraton

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Salbă de medalii pentru atleții Județlui Alba, la Campionatul Național de Semimaraton

Municipiul București a găzduit recent, Campionatul Național de Semimaraton pentru Juniori 1, Tineret, Seniori și Masters.

Competitia a avut loc în cadrul Semimaratonului Internațional organizat de campioana olimpică de Maraton, Constantina Diță.

În cadrul evenimentului s-au mai disputat probele de 10 km si Cursa populară de 3,5 km.
Startul a fost dat din Piața Aviatorilor și s-a alergat pe mai multe străzi ale capitalei, sosirea fiind în apropierea Arcului de Triumf.

Citește și: Ionuț Zincă, de la CS Unirea Alba Iulia, locul 1 la Campionatul Național de Semimaraton și Sprint Urban la Orientare

Din județul Alba au participat sportivii: Zaharia Albert-Mario de la C.S.Unirea Alba Iulia (17 ani- o speranță a atletismului românesc pentru următorii ani) în proba de 3,5 km – obținând timpul de 9 min. 48sec. – ocupând locul 1.

În cursa de 21, 097 km au alergat: Ovidiu Oberan de la C.S.Unirea Alba Iulia categ. M 35, obținând timpul de 1 oră. 24 min.50 sec., clasându-se pe locul 2. De menționat ca Ovidiu Oberan este proaspăt legitimat, el alergând mai mult în competițiile montane.

Tot de la C.S.Unirea Alba Iulia este și Zaharia Adrian ,categ. M 40, proba Semimaraton. Timpul realizat: 1h.17 min.20 sec.- locul 1.

De la C.S. ,,Metalurgistul” Cugir, veteranul Vasile Harjoc, pregătit de profesorul Gheorghe Haprean a alergat la proba 21,097 km – timpul obținut 1h. 42 min. 28sec.- locul 1 (categ.M 70).

Îi felicităm și noi pe bravii alergători pentru rezultatele deosebite obținute!

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea