Rămâi conectat

Actualitate

S-au epuizat biletele la megaconcertul de colinde ce va avea loc în această seară la Alba Iulia!

Alexandra Mates

Publicat

în

Se anunţă o sală arhiplină la concertul de colinde din această seară, pus în scenă de mari artişti ai judeţului la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, întrucât biletele s-au epuizat cu două zile înaintea evenimentului. Este vorba despre mega spectacolul de colinde oferit de Ioan Bocşa, Nicolae Furdui Iancu, Ionuţ Fulea, Veta Biriş şi alţi artişti de nota 10 din judeţ. Spectacolul va începe la ora 18.00.

Albaiulienii ard de nerăbdare să participe în această seară la marele spectacol de colinde dedicat Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos. Şi asta ne demonstrează prin faptul că s-au înghesuit să-şi cumpere bilete chiar în primele două zile de când a fost anunţat concertul, în cea de-a treia zi acestea fiind deja epuizate.

În cadrul evenimentului, devenit deja tradiţie, vor urca pe scenă pentru a încălzi sufletele albaiulienilor Ioan Bocşa şi grupul “Icoane” al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Ionuţ Fulea însoţit de Grupul “Obârşia”, Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui alătui de grupul instrumental “Crai Nou”, Veta Biriş şi un grup de colindători de la Institutul Teologic greco-catolic din Blaj, Mirela Mănescu, Ansamblul folcloric al judeţului Alba şi “Mugurii de tezaur”  – Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea