S-au epuizat biletele la megaconcertul de colinde ce va avea loc în această seară la Alba Iulia!

Paul Voicu - Primar 2020

Se anunţă o sală arhiplină la concertul de colinde din această seară, pus în scenă de mari artişti ai judeţului la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, întrucât biletele s-au epuizat cu două zile înaintea evenimentului. Este vorba despre mega spectacolul de colinde oferit de Ioan Bocşa, Nicolae Furdui Iancu, Ionuţ Fulea, Veta Biriş şi alţi artişti de nota 10 din judeţ. Spectacolul va începe la ora 18.00.

Albaiulienii ard de nerăbdare să participe în această seară la marele spectacol de colinde dedicat Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos. Şi asta ne demonstrează prin faptul că s-au înghesuit să-şi cumpere bilete chiar în primele două zile de când a fost anunţat concertul, în cea de-a treia zi acestea fiind deja epuizate.

ELIT

În cadrul evenimentului, devenit deja tradiţie, vor urca pe scenă pentru a încălzi sufletele albaiulienilor Ioan Bocşa şi grupul “Icoane” al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Ionuţ Fulea însoţit de Grupul “Obârşia”, Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui alătui de grupul instrumental “Crai Nou”, Veta Biriş şi un grup de colindători de la Institutul Teologic greco-catolic din Blaj, Mirela Mănescu, Ansamblul folcloric al judeţului Alba şi “Mugurii de tezaur”  – Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba.

Mihail David - 2020

FOTO: arhivă

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

j 13 decembrie 2013 at 12:04

Da, desigur… va fi o sala plina de atei de la CJ Alba (si nu numai…) care „iubesc” Craciunul doar din motive electorale !

Pasiv 14 decembrie 2013 at 18:35

Sa cante in gradina la mine si totusi nu ma duc sa vad pe cei care se expun ,caci nu canta pe burta goala ,ci au pretentii banesti.Sa cante cui vor….si pe multi nu ne intereseaza cand se canta….

adriana 18 decembrie 2013 at 6:39

Aseara, la Cluj a fost concert colinde Ioan Bocsa. A aparut pe scena, a tinut o cuvantare despre un ansamblu si obiceiurile stramosesti, apoi a cantat acel ansamblu dspre traditiile stramosesti (cantele de botez, nunta, inmormantare, catanie) si in partea finala, colinde. N, nu cantece, strigaturi. Cat priveste colindele, nu stiu unde le-or fi auzit, dar numai colinde nu erau. Ioan Bocsa a stat pe scena si a pus inregistrari cu vocea lui. Inteleg ca e bolnav si nu mai poate canta, dar pentru un artist de talia lui, e penibil sa chemi oamenii sa aplaude inreguistrarile.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...