Rămâi conectat

Actualitate

Roxana Duţă şi Alina Boholţan, un onorabil loc 6 în clasamentul pe echipe la Campionatul European de alergare montană

Bogdan Presecan

Publicat

în

În localitatea  Denizli, din Turcia, s-a desfăşurat la data de 7 iulie, ediţia cu numărul  11 a Campionatelor Europene de Alergare Montană, competiţie la startul căreia s-au aflat sportivi reprezentând 21 de naţiuni  de pe bătrânul continent.

Lotul României deplasat la această competiţie majoră le-a avut în componenţă şi pe sportivele senioare Roxana Duţă şi Alina Boholţan (foto), ambele legitimate la CS Unirea şi CS Universitatea Alba Iulia, pregătite de către antrenorul Gabriel Avram.

La finalul  traseului în lungime de 8,3 km cu o diferenţă de nivel de 480 metri sportivele albaiuliene au terminat pe locurile 24 respectiv 26 în cursa individuală şi pe un onorabil loc 6 în clasamentul pe echipe. Din echipă au mai făcut parte Denisa Dragomir(CS Muscelul CL)- locul 19 şi Moagă Elena(CS Pandurii Tg. Jiu)- locul 22.

Surpriza plăcută a furnizat-o Ionuţ Zincă, sportiv legitimat atât la atletism cât şi la orientare la CS Universitatea Craiova care a reuşit să cucerească  medalia de bronz în competiţia seniorilor, această performanţă constituind o premieră pentru atletismul românesc la nivelul seniorilor.

Faptul că atletismul albaiulian a avut 2 reprezentante la o competiţie de acest nivel ne îndreptăţeşte să avem încredere în viitorul acestui sport şi să sperăm că cei în măsură să sprijine performanţă acestor minunate sportive le vor întinde o mână de ajutor în munca lor.

Dealtfel pentru  atlete va urma  un stagiu de  pregătire la altitudine, la Piatra Arsă, unde se vor afla  timp de o lună de zile prin sprijinul extrem de important oferit de către CS Universitatea Alba Iulia.

Marius Anghel

Instructor sportiv – Orientare

CS Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea