Rămâi conectat

Sport

Românca Simona Halep, revelația lumii tenisului în 2013, are nevoie de votul tău!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românca Simona Halep, revelația lumii tenisului în 2013, este nominalizată la premiile Fed Cup Heart Awards 2014.

Nominalizarea făcută de Federația Internațională de Tenis reprezintă o apreciere a eforturilor celei mai bune jucătoare românce de tenis a momentului de către specialiștii din toată lumea.

Câștigătoarele premiilor vor fi stabilite prin votul publicului, așadar vă invităm să o votați pe Simona Halep aici:http://www.fedcup.com/en/misc/heart-award.aspx .

Simona Halep (născută la 27 septembrie 1991, Constanța), ocupă în acest moment locul 7 în topul mondial feminin de tenis. Halep a câștigat în carieră 7 turnee WTA la simplu (6 în 2013 si 1 in 2014), cele mai importante fiind cele de categorie Premier de la New Haven și Moscova, Doha dar și Turneul Campioanelor de la Sofia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea