Rămâi conectat

Sport

RMC 24, campioana judeţului la minifotbal, prezentă la turneul de calificare de la Deva *Jucători ex-unirişti în formula lui George Ţălnar

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa RMC 24, campioana en titre a judeţului Alba la minifotbal, reprezentanta Campionatului Winner’s-Bergenbier (singurul campionat afiliat la Federaţia Română de Minifotbal)  va participa, între 12-14 iunie, la Turneul Regional de Calificare  zona Sud-Vest, la Deva alături de alte 19 competitoare.

În uma acestei faze, primele 4 clasate se vor califica direct la Turneul Naţional de la Arad din perioada 3-5 iulie, turneu care va decide campioana natională la acest sport extrem de popular şi frumos. Trebuie amintit faptul că România este campioană europeană la minifotbal (pentru a cincea oară consecutiv) şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din acest an, în SUA.

Din delegaţia formaţiei albaiuliene, ce va fi condusă de George Ţălnar, fac parte 15 jucători (cei mai prolifici din acest moment): Ionuţ Grozav, Alexandru Circov, Daniel Cristea, Claudiu Boldi, Ionel Cristea, Adrian Poptopea, Călin Cristea, Adrian Neag, Alin Popa, Panfil Hârciagă, Gheorghe Râşniţă, Claudiu Oara, Mihai Manea, Vlad Răducanu şi Alexandru Popa – mulţi dintre ei fotbalişti în Liga a IV-a (staff-ul tehnic este compus din Ovidiu Bibotean, Laurenţiu Illyes, Claudiu Plăcintă, Adrian Garbo, Marcel Dobîrtă şi Marius Sularea).

Sperăm intr-un parcurs cât mai lung la aceste competiţii naţionale pentru RMC 24 şi totodată amintim că este primul an în care judeţul Alba are două reprezentante la turneul de calificare, a doua fiind Erik Team (din Turda, dar care joacă în campionatul “Winner’s-Bergenbier” de la baza sportivă “Winner’s Club Ţălnar”), aflată la a prima participare la un turneu de o asemenea anvergură.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea