Rămâi conectat

Actualitate

Rezultate excelente pentru judoka albaiulieni: Marcel Cercea – aur la Cupa Europei, Cătălin Crişan- bronz la Balcaniadă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţe remarcabile în acest week-end pentru doi judoka albaiulieni: Marcel Cercea – a câştigat o nouă etapă din Cupa Europei, în Polonia, la Bielsko Biala, iar Cătălin Crişan a cucerit medalia de bronz la Campionatele Balcanice de la Ohrid (Macedonia), ambii la categoria 60 kilograme, cadeţi şi pregătiţi de destoinicul antrenor Ioan Todor (CSŞ Alba Iulia).

Marcel Cercea (17 ani, dublă legitimare CSS, Alba Iulia – CSU Piteşti) impresionează prin rezultatele excelente şi este la a doua medalie de aur la Cupa Europei Under 18 în acest an, după cea de la Piteşti. Sportivul din Cetatea Marii Uniri (foto, stânga, în centru) mai are un bronz la etapa europeană de la Zagreb, două titluri naţionale la Under 18 şi Under 20, precum şi un argint la campionatele şcolare, dar la categoria 66 kilograme. Cercea a trecut pe rând de adversari din Belgia, Lituania, Germania, Polonia, Portugalia şi Franţa, a cucerit unica distincţie a delegaţie “tricolore” în Polonia şi are şanse mari să participe la Campionatele Europene din Olanda, Mondialele de la Miami şi Mondialele Şcolare din Brazila (Rio de Janeiro).

*Doi sportivi – 9 medalii!

Cătălin Crişan (foto, dreapta, în centru, CSŞ Alba Iulia – CS Unirea Alba Iulia) a urcat pe ultima treaptă a podiumului la Campionatele Balcanice din Macedonia şi a mai adunat un argint la naţionalele Under 18, precum şi o medalie de aur la Campionatele Naţionale Şcolare. “Sunt foarte bucuros pentru aceste medalii europene cucerite de elevii mei. Se simte că sunt componenţi ai lotului olimpic, reuşind rezultate extraordinare. Practic cei doi au împreună 9 medalii adunate de la începutul anului. Poate că totuşi, în aceste condiţii ar merita mult mai multă atenţie şi sprijin pe plan local, la Alba Iulia”, a declarat antrenorul Ioan Todor (CSŞ Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea