Rezultate Evaluare Națională, în Alba: Peste 79% dintre elevi au medii generale peste 5.00. Județul, pe locul 6 la nivel național

În urma centralizării notelor obținute la Evaluarea Națională sesiunea 2018, la nivelul județului Alba, s-au înregistrat rezultate exceptionale, care relevă rodul unei munci îngemănate ”a dragilor elevi, a stimaților dascăli şi a onoraților părinți”, dedicați întru totul performanței didactice, transmite IȘJ într-un comunicat de presă.

”Acolo unde şi-au dat mâna toți aceşti pioni principali ai unui proces educațional de succes rezultatele îmbucurătoare n-au întarziat să apară. Astfel, la nivelul jud.Alba ne mandrim in acest an cu 11 medii de 10, cu un procent de 89.32% medii peste 5 la limba română, cu procent de 65,21% medii la matematică si cu un procent de 79.09% medii generale peste 5, privind promovarea la EN 2018. Felicitari tututor elevilor promovați si succes in continuare!”, a transmis IȘJ Alba.

ELIT

Menționăm ca la nivel de țară judetul Alba se situeaza pe un onorant loc 6 ca medie generala de promovare la EN, urcând doua locuri fata de anul trecut, când ne-am situat pe locul 8.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...