Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Reţinuţi în timp ce încercau să valorifice prada furată. O linie de confecţionare încălţăminte în valoare de 22 de mii de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Cei doi abrudeni recidivişti de doar 17 şi 26 de ani au fost reţinuţi duminică, 11 martie, de către poliţiştii din Abrud, în momentul în care sub identităţi false au încercat să valorifice 260 de kg de deşeuri feroase la o societate de profil din localitate.

Bunurile sustrase de cei doi tineri cu câteva zile în urmă, reprezentând elementele metalice ale unei linii de confecţionare încălţăminte, proprietate a unei societăţii comerciale din Abrud erau urmărite de poliţişti. Prejudiciul pe care hoţii l-au cauzat firmei este estimat la 22.025 de lei.

Astfel că în momentul în care suspecţii s-au deplasat la centrul de colectare fier vechi pentru a vinde prada, angajaţii societăţii au anunţat Poliţia. După ce oamenii legii i-au identificat sub adevarata lor identitate pe B.F.M. de 26 de ani şi M.I.M., de 17 ani, ambii cu antecedente penale au decis, au decis în baza probatoriului reţinerea celor doi suspecţi pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni, 12 martie, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cimpeni cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

UPDATE: Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor, sesizând Judecătoria Cîmpeni iar în urma dezbaterilor pe numele lui B.M.F., de 26 de ani şi M.I.M., de 17 ani, ambii din Abrud, ambii cu antecedente penale, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea