Reţeta zilei: pulpe de pui la wok
Pulpe de pui la wok
Tipul reţetei: Felul principal
Numărul de porţii: 2
Timpul de preparare: 1 Oră
Timpul de gătire: 10 Minute
Dificultate: Foarte uşor
Ingrediente:
4 pulpe de pui dezosate
5 linguri făină
2 căţei de usturoi
5 linguri sos de soia
1 lingură sos Teryaki
ulei de măsline
sare, piper
Mod de preparare:
Etapa 1
Se taie pulpele de pui cubuleţe.
Se amestecă într-un bol: 1 lingură ulei de măsline, 5 linguri sos de soia şi 2 căţei de usturoi pisaţi. În această compoziţie, se adaugă puiul şi se lasă la rece o oră.
Etapa 2
Se scoate puiul din bol, se presară făină pe el pe toate părţile şi se pune în wok, în uleiul încins.
Etapa 3
Se lasă în wok la foc mare amestecând tot timpul astfel încât să se rumenească bine pe toate părţile.
Etapa 4
Când este gata, se sărează, se piperează şi se stropeşte cu sos Teryaki.
Etapa 5
Se serveşte alături de legume sote sau orez.
Să aveţi poftă mare!
Sursa: petitchef.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Actualitate
18 noiembrie – Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice Pe 18 noiembrie, în fiecare an, se celebrează Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice (ZEIA), un eveniment anual desfăşurat sub coordonarea Centrului European pentru Controlul Bolilor (ECDC). Scopul specific ZEIA este sporirea conştientizării specialiştilor și a populației privind amplificarea RAM în urma abuzului în prescrierea şi a consumului excesiv […]
,,Niciun consumator nu ar trebui să cumpere alimente de la persoane care își promovează produsele pe Facebook sau TikTok”. Avertismentul ANSVSA
,,Niciun consumator nu ar trebui să cumpere alimente de la persoane care își promovează produsele pe Facebook sau TikTok”. Avertismentul ANSVSA Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) îi avertizează pe consumatori cu privire la riscurile pe care le presupune cumpărarea de produse alimentare vândute, în special pe rețelele de socializare, de către […]
Economistul Radu Georgescu despre riscul de recesiune: „În trimestrul 3, PIB-ul a scăzut cu 0,2% comparat cu trimestrul 2 al anului 2025”
Economistul Radu Georgescu despre riscul de recesiune: „În trimestrul 3, PIB-ul a scăzut cu 0,2% comparat cu trimestrul 2 al anului 2025” Economistul Radu Georgescu atrage atenția asupra deteriorării accelerate a principalilor indicatori economici ai României, precizând că salariul mediu brut real a înregistrat o scădere de 5% față de anul precedent. El a precizat […]