Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rețea de apă și canalizare pe 11 străzi din Alba Iulia: Investiție de peste 2,2 milioane euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rețea de apă și canalizare pe 11 străzi din Alba Iulia: Investiție de peste 2,2 milioane euro

Strada Pepinierei și alte 10 străzi din Alba Iulia vor avea rețele de apă și canalizare, printr-o investiție de peste 2,2 milioane euro. 

Citește și: VIDEO | Băile de la Ocna Mureș, aproape independente energetic: Au fost montate panouri pentru curent electric și apă caldă

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”În această perioadă, colegii mei din Primărie pregătesc caietul de sacini pentru executarea lucrărilor de extindere a rețelelor de apă potabilă și canalizare menajeră, cu branșamente și racorduri, pe 11 străzi: Pepinierei, Lotru, Stufului, Păpădiei, Socului, Făgetului, Gutuiului, Ana Ipătescu, Rojomal, Theodor Pallady și Ienupărului.

Durata estimată pentru execuție este de 24 luni de la ordinul de începere a lucrărilor, până în acest moment fiind elaborată documentația tehnică și obținută autorizația de construire.

Investiția a fost aprobată pentru finanțare prin PNRR, valoarea totală estimată fiind de 11.171.149 lei. Extinderea rețelelor de apă și canalizare contribuie nu doar la creșterea calității vieții locuitorilor de pe cele 11 străzi, ci și la dezvoltarea urbană și economică a zonei, iar nu în ultimul rând, la reducerea poluării mediului. Salut susținerea acestei investiții și de către consilierul local Alin Stanciu, locuitor al Oardei.

Rezolvăm, rând pe rând, problemele municipiului. Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună”, a scris Gabriel Pleșa pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 28 de ani, din Blaj, prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 28 de ani, din Blaj, prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal Un tânăr de 28 de ani, din Blaj, a fost prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea