Rămâi conectat

Actualitate

Restaurantul Gavroche din Alba Iulia, certificat de excelență TripAdvisor, cu un rating de 4 stele din 53 de recenzii, în 2015

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Restaurantul Gavroche – Cafe Brasserie din Alba Iulia a obținut, în anul 2015, certificat de excelență TripAdvisor 2015, cu un rating de 4 stele din 53 de recenzii. Administratorul restaurantului, Alin Ignat, s-a arătat încântat de premiul obținut, dar a afirmat că întotdeauna există loc de mai bine.

Gavroche Alba Iulia la un an de existenta32În ultimii ani Alba Iulia a cunoscut o înflorire sub nenumărate aspecte, dar în plan turistic observăm, de departe, cea mai importanta evoluție. Investițiile în reabilitarea Cetății Alba Carolina au transformat municipiul într-un important obiectiv turistic european, iar, drept consecință, tot mai mulți turiști, atât din țară cât și din străinătate, aleg sa viziteze ”Cealaltă capitala”.

Odată cu aceste schimbări, s-a simțit nevoia și de servicii hoteliere și de alimentație, care să se ridice la nivelul cererii din ce în ce mai mari din partea vizitatorilor. Astfel, Alba Iulia se poate acum mândri și cu hoteluri și restaurante la standarde înalte, multe dintre ele fiind listate pe site-ul celei mai mari comunități online de turism, TripAdvisor. Aici, turiștii își pot exprima opiniile, de orice fel, legat de o unitate sau alta și de serviciile pe care acestea le oferă, prin recenzii, încadrându-se, desigur, într-o serie de reguli de obiectivitate si transparenta. Comunitatea premiază în fiecare an, prin certificate de excelență, cele mai bune locații din toată lumea, pe domenii de activitate (unități de cazare, restaurante, obiective turistice de vizitat).

certificat Gavroche01Anul acesta, Alba Iulia a intrat pe harta Excelentei TripAdvisor, prin intermediul restaurantului Gavroche – Cafe Brasserie. Unitatea a obținut certificatul de excelență TripAdvisor 2015, cu un rating de 4* din 53 de recenzii. „Suntem extrem de bucuroși si onorați sa primim acest premiu, mai ales știind ca el vine din partea clienților din toate colturile lumii, care ne-au trecut pragul. In spatele acestei distincții se afla o întreaga echipa de profesioniști, alături de care sunt mândru sa lucrez. Nevoile clienților noștri sunt preocuparea noastră primordiala si încercam sa ne autodepășim in fiecare zi. Suntem conștienți, însă, ca mereu exista loc de mai bine, iar acest certificat nu trebuie sa facă altceva decât sa ne impulsioneze sa ne perfecționam continu sub toate aspectele si, evident, sa greșim cat mai puțin. Personal sunt foarte fericit ca am ocazia sa conduc aceasta activitate într-un oraș atât de încărcat simbolic, cum este Alba Iulia. Pot să spun cu toata convingerea, și cred că pot si in numele celorlalți patroni de restaurante din oraș, ca o mana de ajutor vine din partea autorităților locale si prin nenumăratele evenimente care se organizează in Cetate. Acestea, fără îndoiala, dau viată orașului si, drept consecința, întregii activități din domeniul serviciilor. Evoluția continua pe care o traversează Alba Iulia ne obliga sa creștem, la rândul nostru, si vreau sa-i asigur, atât pe albaiulieni, cat si pe turiștii care aleg Gavroche, ca dam, in fiecare zi, tot ce avem mai bun pentru a fi cel puțin pe măsura așteptărilor lor”, ne-a declarat patronul restaurantului, Alin Ignat.

Restaurantul Gavroche și-a deschis porțile în urma cu mai bine de doi ani de zile, în februarie 2013 și se încadrează in specificul franțuzesc si internațional. Locația se afla in zona Pasaj Cetate, vis-a-vis de Parcul din Cetate. Cu o capacitate de 60 de locuri, brasseria dispune si de o terasa in aer liber, cu peste 40 de locuri, deschisa pe toata perioada sezonului cald.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea