Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Reprezentanți ai firmei care a ”îngropat” autostrada Orăștie-Sibiu arestați în Italia. Sunt acuzați de dare de mită pentru trucarea licitațiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Canalul public de televiziune din Italia, RAI, a anunțat că s-au făcut zeci de arestări în cadrul unei vaste anchete în fraudarea unor mari lucrări de infrastructură.

Sunt reținuți, printre altii și responsabili de la compania Salini Impregilo, constructorul autostrăzii Sibiu – Orăștie, surpată la Cunța, care în Italia este angajata în lucrari la linia feroviară de mare viteză Genova -Milano. Acuzațiile sunt extrem de grave. Camere video au înregistrat discuții și dări de mită pentru trucarea licitațiilor.

Reamintim că în data de 3 septembrie 2015, CNADNR a anunțat închiderea circulației rutiere pe Autostrada A1 Orăștie — Sibiu începând din 7 septembrie, la 10 luni de la inaugurarea acesteia, între Nod rutier Săliște (km 270+020) — Nod rutier Cunța (km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la km 275+650 al autostrăzii. Tronsonul a fost demolat și reconstruit, în totalitate, iar lucrările au durat peste un an.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea