Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Repartizare TITULARIZARE 2014, în Alba. Repartizarea candidaților pentru angajare pe perioadă nedeterminată are loc joi și vineri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Repartizarea candidaților pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor, în ședințe publice are loc joi și vineri, conform calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale.

repartizare posturi profesoriÎn județul Alba, repartizările pe posturi didactice se fac pentru candidații din ambele centre de concurs la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Etapa I de repartizare. 31 iulie 2014: repartizarea în şedinţă publică, la nivelul centrului de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 7,00 (şapte) la concursul din 2014, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

Candidații care au susținut proba scrisă la centrul de concurs nr. 1, la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, se vor prezenta la ședința publică din data de 31 iulie, în intervalul orar 9.00 – 11.00, în ordinea alfabetică a disciplinelor de concurs.

Candidații care au susținut proba la centrul de concurs nr. 2, la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia se vor prezenta în 31 iulie în intervalul orar 11.00 – 13.00, în ordinea alfabetică a disciplinelor de concurs

Candidaţii se legitimează cu BI/CI sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană, prin procură notarială în original.

În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la şedinţa publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluţionează.

Etapa I de repartizare. 01 august 2014: repartizarea, în şedinţă publică, a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7,00 (şapte), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Ulterior, mai precis în perioada 4-5 august, va fi făcută repartizarea pentru angajare pe perioadă determinată, tot în şedinţe publice organizate de centrele de concurs.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul personalalbanet.ro

Amintim că în județul Alba pentru proba scrisă de Titularizare 2014 s-au înscris 557 de candidați, 69 au absentat, 27 s-au retras din examen, iar 461 de lucrări au fost trimise pentru corectare. Rata de promovare la examenul de Titularizare 2014 a fost mai mică în județul Alba (75,1%), decât la nivel național (79,88%), înainte de soluționarea contestațiilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea