Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Repartizare Titularizare 2014, în Alba. Candidații care au obținut cel puțin nota 5.00 vor fi repartizați în 5 august

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

repartizare-titularizare-201415La Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia are loc o ședință publică pentru repartizarea cadrelor didactice, pentru ocuparea posturilor pe perioadă determinată. La ședință pot participa cadrele didactice care au obținut peste nota 7.00 și nu au fost repartizate în prima etapă (pentru perioada nedeterminată), dar și cele care au obținut peste nota 5.00.

Repartizările pe posturile didactice se fac pentru candidații din ambele centre de concurs la sediul Colegiului ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, în sala profesorală, etajul 1.

Conform programului, candidații care au susținut proba scrisă la centrul de concurs nr. 1 – Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia se vor prezenta la ședința publică în intervalul orar 8.00 – 14.00

Candidați care au susținut proba la centrul de concurs nr. 2 – Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia  se vor prezenta la ședința publică în intervalul orar 14 – 20.00.

În ședința de joi, doar 33 de cadre didactice au fost titularizate pe cele 54 de posturi scoase la concurs. În urma soluționării contestațiilor 212 profesori au obținut nota peste 7.00. Cea mai mare concurență s-a înregistrat la limba engleză, dar mulți candidați au optat și pentru posturile de educator, învățător și profesori de educație fizică.

În județul Alba pentru proba scrisă de Titularizare 2014 s-au înscris 557 de candidați, 69 au absentat, iar 27 s-au retras din examen, sau nu au dorit să le fie corectate lucrările. Din cele 460 de lucrări trimise la centrele de corectare aproximativ 80% au luat note de promovare și vor putea participa la a doua etapă de repartizare.

Etapa a II-a de repartizare are loc în ședință publică la nivelul centrului de concurs, a candidaților care au obținut cel puțin media 5 la concursul din sesiunea 2014, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice publicate în vederea angajării pe perioadă determinată.

Candidaţii se legitimează cu BI/CI sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană, prin procură notarială în original.

În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la şedinţa publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluţionează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea