Regiunea Alba-Sibiu–Hunedoara? Premierul Victor Ponta susține că ar putea fi o soluție foarte bună

adr-centru-hartaPremierul Victor Ponta crede că varianta unei regiuni formate din județele Alba, Sibiu și Hunedoara ar putea fi o soluție foarte bună în perspectiva regionalizării.

Joi, aflat la Mediaș cu ocazia aniversării Transgaz, acesta a declarat: „Cred că este o soluţie foarte bună, da (n.r. o regiune Sibiu – Hunedoara – Alba). Iar Sibiul şi Braşovul nu pot să fie în aceeaşi regiune”.

ELIT

Această variantă de regionalizare administrativ-teritorială a României a fost lansată în toamna anului 2013 de către social-democrați și a apărut în urma disputei acute, în proiectul regionalizării, dintre Sibiu și Brașov.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

M 24 octombrie 2014 at 16:17

Mda… si capitala sa fie la Sibiu. Nu multumesc ! Suntem bine asa cum suntem adica cu judetele actuale.

mda 24 octombrie 2014 at 16:40

Declaratia a fost facuta in cadrul unei vizite oficialo-politice in SIBIU asa ca evident, plagiatorul nu a ratat ocazia sa mai adune ceva voturi de la sibienii infumurati care se cred buricul pamantului. Stire din ciclul „ce mai spune Dottore”.

hahava 24 octombrie 2014 at 17:51

hatanasiul are boli din alea femeiesti ca am auzit ca este in dosarul cu fetitele alea pentru vipuri?

ion 26 octombrie 2014 at 9:49

Cu restul judetelor care acum sunt si ele in Regiunea Centru ce facem, domnule Ponta? Facem regiunea aia dupa care tanjesc ungurii? ca este vorba despre judetele Covasna, Harghita si Mures. Deci cu cat ne vinzi, domnule Ponta?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...