Răzvan Ungureanu votat la limită șef al Serviciului de Informaţii Externe

Răzvan Ungureanu revine la conducerea Serviciului de Informaţii Externe. Deși  procedura de vot în Parlament a fost boicotată de PSD, Ungureanu, susţinut de PNL, UNPR, UDMR, PND, PMP şi PSRO, a obținut numărul de voturi necesar.

Din cei 289 de aleși prezenți la vot, au votat 284, 278 fiind pentru numirea liberalului.

ELIT

Răzvan Ungureanu a depus jurământul în plenul Camerei Deputaților și a mulțumit președintelui Klaus Iohannis pentru nominalizarea și susținerea sa.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă: PNL Alba nu negociază funcții. Posturile din deconcentrate trebuie ocupate prin concurs

După cum am afirmat încă din timpul campaniei electorale, PNL Alba nu negociază funcţii, ci susţine ocuparea, pe baza principiului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

10 Comentarii

pilu 30 iunie 2015 at 22:06

No mai Ponto, ai pus-o rau. Asta te da in gat si dispari ca gheata primavara.
Ce sa-ti fac daca esti las. De acum incolo esti ca mingea de ping-pong, acasa-DNA si sfarsesti ca mentorul tau, EL INSUSI.

Așa zis-a Burebista 1 iulie 2015 at 11:34

A venit unguentu’ pentru piciorul lui Ponta. S-a terminat Armani, Gucci, etc. S-a parfumat pe banii statului, dar nu dă explicaţii. „Să nu discutăm prostiuţe. Probabil că cineva trebuie să explice acest lucru. Nu semnez eu deconturile”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Unguentele luate de MRU 1 iulie 2015 at 13:07

sunt la Ponta : le-a luat in Turcia si-i sunt aplicate de medicii turci in zona unde morcovul infipt de DNA il deranjeaza atat de tare pe Ponta..

ilie de la uzina 1 iulie 2015 at 11:44

partea proasta pentru adversarii lui mru e faptul ca acesta va sti tot ce fac ei.si cum toti fac chestii puscariabile,de aici rasare si nervozitatea lor.
dar parcursul justitiei nu poate fi oprit.
mai ales in noul context falimentar al balcaniilordominati de o grecie cu 130% din pib datorie.
asa ca inevitabil beciul domnesc va fi o buna perioada de timp o sperietoare pentru hoti.
dar celmai nasol lucru e chestia aia cu confiscarea extinsa.acolo mru poate da o mana de ajutor, stiind fiind faptul ca banii stau adesea prin bancile de dincolo.
pescurt,mru a fost popit de o gssca de hoti, acum mru va popi gasca.

pilu 1 iulie 2015 at 12:59

Apropo Ilie, n-ai gasit literele mari ?

Nu, ma! 1 iulie 2015 at 13:04

ca le-a luat Ponta la Stambul sa-si faca pansament la rotula..

Apropo 1 iulie 2015 at 13:26

… de cînd rotula se pansează şi cu litere mari, n-am prea înţeles …
In schimb am înţeles că aici pe forum zburdă fel şi fel de ciudaţi şi de obsedaţi. @ ilie ăsta de la uzină e unul dintre ei. Cred că şi cînd are orgasm, tot la Ponta se gândeşte !

eroare@apropo, 1 iulie 2015 at 15:24

orgasm nu ai cand ti-e greata si-ti vine sa vomiti; asa ceva au doar cei care il adora pe plagiator si-l apara de „basisti”…

Apropo 1 iulie 2015 at 17:09

Bun nenea @ ilie de duzină, facem abstracţie de partea cu orgasmul din comentariul meu. Rămîne valabilă doar cealaltă parte din comentariu. Aşa că te las să zburzi în pace şi să-ţi fie băseala uşoară !

marius 2 iulie 2015 at 7:03

către eroare@apropo
Cei născuţi dintr-o eroare genetică, spun geneticieni, pot avea orgasm şi când vomită. Aceasta se datorează faptului că uită să folosească silaba VO şi o acceptă doar pe cea cu MITĂ. Care este suma pe care o accepţi pentru a vomita acceste inepţii?

Comentariile sunt oprite