Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Radu Matei Todoran, singurul concurent pentru funcţia de director al CRFIR 7 Centru, nu s-a prezentat la examen. Motivele

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Postul de conducere pentru Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 7 Centru a fost scos la concurs de AFIR București, pentru data de 21 septembrie. 

Radu Todoran01Singurul candidat pe acest post, al cărui dosar a fost de altfel admis în vederea probei este Radu Matei Todoran. Acesta a afirmat că nu s-a prezentat la examen deoarece este vorba de o funcție politică pe care nu o poate exercita concomitent cu celelalte funcții pe care le ocupă. Un alt motiv este că are un proiect important pe care dorește să-l demareze la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în parteneriat cu o firmă germană.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Fost director la Apulum SA, Radu Todoran este o figură publică cunoscută  în județul nostru, om de afaceri și totodată exponent al vieții culturale din Alba, lector universitar, președinte al ”UGIR 1903”. La înființarea Partidului Liberal Reformator al lui Tăriceanu, în 2014, Todoran a trecut de la PSD la PLR, devenind președinte al PLR Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea