Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Radu Cristian: „Vă îndemn în această perioadă, să va uitați în jurul dumneavoastră, și să nu uitați că un gest nesemnificativ, poate însemna enorm pentru ceilalți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Cristian: „Vă îndemn în această perioadă, să va uitați în jurul dumneavoastră, și să nu uitați că un gest nesemnificativ, poate însemna enorm pentru ceilalți”

Ne apropiem cu pași repezi de Sărbătoarea Crăciunului, și pe această cale doresc să mulțumesc tuturor tinerilor care s-au implicat în ultimele două săptămâni în campania de ajutorare a celor în nevoie.

Dragii mei, Crăciunul înseamnă mult mai mult decât cadouri sau orice alte lucruri materiale.

Crăciunul nu este despre cât de plină îți este masa, despre cine are cel mai înalt brad sau cele mai scumpe lucruri.

Crăciunul este Sărbătoarea Nașterii Domnului, cea mai mare dovadă a iubirii lui Dumnezeu față de om, drept urmare consider că avem cu toții o datorie morală de a ne iubi aproapele, necondiționat, fără a-l judeca, iar Iubirea, empatia și altruismul ar trebui să fie principalele noastre obiective în această perioadă.

CITEȘTE ȘI: Radu Cristian: „Am promovat produsele locale din Sebeș în Parlamentul European și voi continua sprijinirea producătorilor locali”

Haideți să mulțumim lui Dumnezeu pentru faptul că suntem sănătoși, pentru belșugul de bucate, pentru familia de acasă, pentru toate binecuvântările pe care nu toți au norocul să le aibă.

Vă îndemn în această perioadă, să va uitați în jurul dumneavoastră, și să nu uitați că un gest nesemnificativ, poate însemna enorm pentru ceilalți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea