Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Alba somat de Primăria Alba Iulia să-și coboare banner-ul de pe clădirea fostului CEC

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administratia locală din Alba Iulia a a transmis o somație Partidul Social Democrat Filiala Alba privind desființarea mesh-ului publicitar instalat pe fațada clădirii situata în Alba Iulia, Piața Iuliu Maniu nr. 13 (fosta cladire CEC). Dezafectarea banner-ului trebuie să se efectueze în 24 ore de la primirea adresei.

Solicitarea a fost trimisă în urma notificării transmise de CEC Bank, instituția bancară precizând că, în calitatea de proprietar, nu și-a dat acordul pentru instalarea respectvului banner.

Reprezentantul primăriei precizează că nerespectarea dispoziției va duce la înlăturarea materialului publicitar conform legii 185/2013 art 5 alin 2, pe cheltuiala celui care l-a amplasat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 22 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 22 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 22 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea