// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

PRU: Marius Salău intră în Consiliul Local Sebeș în locul Anei Maria Coman

Marius Salău intră în Consiliul Local Sebeș, din partea Partidului România Unită (PRU), în locul consilierei Ana Maria Coman, un proiect în acest sens fiind pus pe ordinea de zi a ședinței de marți.

Consiliului Local al Municipiului Sebeş este convocat la ședința extraordinară ce va avea loc în această după-amiază, începând cu ora 16.00, la Sediul Primăriei Municipiului Sebeş din Parcul Arini. Primul proiect vizează încetarea de drept a calității de consilier local a domnișoarei consilier local Coman Ana Maria și numirea în funcția de consilier local a domnului Salău Marius.

”Având în vedere încetarea mandatului de consilier local a domnișoarei Coman Ana Maria, prin demisie, în conformitate cu prevederile articolului 9,alin.(2) din Legea Nr. 393/2004, locul rămas vacant va fi ocupat de către unul dintre candidații supleanți. Ca urmare a ședintei de partid, din data de 14.02.2018, desfășurată la sediul organizației județene PRU ALBA, candidatul eligibil pentru ocuparea postului vacant de consilier local, este domnul Salău Marius. Prin urmare, solicităm validarea membrului PRU în Consiliul Local al Municipiului Sebeș, in persoana domnului Sălau Marius”, se arată într-o solicitare semnată de președintele PRU Sebeș Radu Cristian, trimisă Consiliului Local Sebeș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la PRU: Marius Salău intră în Consiliul Local Sebeș în locul Anei Maria Coman

 1. Maria 28.02.2018 la 10:40

  Domnule primar Nistor si domnulir consilieri ai Sebesului,

  Faceti ceva, miscati macar un deget, transmiteti macar un semnal ferm si ultim de averizare celor care ne polueaza ca-ia mama dra…lui daca nu se opraesc cu poluarea asta nenorosita. Sebesu-i plin de cancerosi si gripati ! Chiar vreti sa murim toti ca sa faceti ceva ?
  Treziti-va oameni buni, ca murim cu zile !
  Nu va pasa de voi si de copii vostrii!

 2. gospodareala ??? 01.03.2018 la 10:01

  Dar credeti ca le pasa de locuitori ? Le pasa doar de firme, care probabil ii sponsorizeaza in campaniile electorale. Daca le-ar pasa de locuitori, ar fi curatat si trotuarele podului peste raul Sebes, ca doar aruncau zapada direct in rau. Pe acolo intri in zapada pina aproape de genunchi, dar smecherimea nu vede, pentru ca au masini si ii intereseaza doar soseaua. Pe partea catre biserica din Greci nu exista la pod nici macar rampa pentru handicapati sau carucioare cu copii !
  Pentru prostime, politia locala s-a apucat sa fotografieze autoturismele parcate pe strazi, chiar daca a fost lasat suficient spatiu atit pt masini, cit si pt pietoni. In schimb acestia si nimeni altcineva, nu vede sau nu are voie sa vada, camioanele supraincarcate cu lemne. din oras !