Rămâi conectat

Politică Administrație

PRU: Marius Salău intră în Consiliul Local Sebeș în locul Anei Maria Coman

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Marius Salău intră în Consiliul Local Sebeș, din partea Partidului România Unită (PRU), în locul consilierei Ana Maria Coman, un proiect în acest sens fiind pus pe ordinea de zi a ședinței de marți.

Consiliului Local al Municipiului Sebeş este convocat la ședința extraordinară ce va avea loc în această după-amiază, începând cu ora 16.00, la Sediul Primăriei Municipiului Sebeş din Parcul Arini. Primul proiect vizează încetarea de drept a calității de consilier local a domnișoarei consilier local Coman Ana Maria și numirea în funcția de consilier local a domnului Salău Marius.

”Având în vedere încetarea mandatului de consilier local a domnișoarei Coman Ana Maria, prin demisie, în conformitate cu prevederile articolului 9,alin.(2) din Legea Nr. 393/2004, locul rămas vacant va fi ocupat de către unul dintre candidații supleanți. Ca urmare a ședintei de partid, din data de 14.02.2018, desfășurată la sediul organizației județene PRU ALBA, candidatul eligibil pentru ocuparea postului vacant de consilier local, este domnul Salău Marius. Prin urmare, solicităm validarea membrului PRU în Consiliul Local al Municipiului Sebeș, in persoana domnului Sălau Marius”, se arată într-o solicitare semnată de președintele PRU Sebeș Radu Cristian, trimisă Consiliului Local Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sub administrarea primarului Silviu Vințeler, orașul Ocna Mureș renaște, crește și se dezvoltă odată cu Băile Sărate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub administrarea primarului Silviu Vințeler, orașul Ocna Mureș renaște, crește și se dezvoltă odată cu Băile Sărate A fost nevoie de un bun gospodar, un om cu viziune și curaj, dinamic și perseverent ca primarul Silviu Vințeler, pentru a scoate din sărăcie și mizerie orașul Ocna Mureș, al cărui declin economic părea de neoprit după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea