Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Proiectul de lege privind distribuția de asigurări a fost adoptat de Camera Deputaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul de lege privind distribuția de asigurări a fost adoptat, miercuri, de Camera Deputaților, cu 259 de voturi ”pentru”, unul ”împotrivă” și două abțineri.

Proiectul are ca obiect de reglementare transpunerea integrală a Directivei (UE) 2016/97 a Parlamentului European și a Consiliului European din 20 ianuarie 2016 privind distribuția de asigurări.

Potrivit raportului comisiei de buget a Camerei Deputaților, scopul acestui proiect este reglementarea activității de distribuție a produselor de asigurare și reasigurare, organizarea și funcționarea distribuitorilor de asigurări și reasigurări, supravegherea activității de distribuție și a altor activități conexe acesteia, înregistrarea intermediarilor, inclusiv autorizarea sau avizarea acestora la Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.), în vederea asigurării unui nivel ridicat de protecție și informare de care să beneficieze consumatorii în ceea ce privește posibilitatea de a achiziționa separat diferitele componente ale unui pachet oferit (vânzarea combinată – cross-selling).

Camera Deputaților este for decizional în cazul acestui proiect.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea