Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Proiect: Amenzile pentru rovinietă se vor prescrie dacă nu sunt trimise la șoferi în patru luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un proiect de lege care prevede că amenzile pentru circularea pe drumurile publice fără rovinietă se vor prescrie în patru luni și nu șase ca până acum, a fost inițiat de mai mulți deputați UDMR.

Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea art.9 din Ordonanţa Guvernului nr.15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România a trecut deja de Senat, iar luna aceasta se află pe agenda Camerei Deputaţilor, cu propunere de adoptare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dacă va fi adoptat proiectul de lege va însemna că dacă procesul-verbal nu va fi încheiat în maximum patru luni de la data la care şoferul a fost surprins conducând o maşină fără rovinietă, amenda nu va mai putea fi aplicată.

Rovinieta are o valabilitate de una, şapte, 30, 90 de zile sau 12 luni, în funcţie de durata de utilizare a reţelei de drumuri naţionale.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii Pacienții asigurați în sistemul de sănătate se vor bucura de un nou drept – terapia durerii, potrivit unui proiect de lege aflat la Senat. Deși extrem de supărător, simptomul a fost neglijat până acum pentru că tratamentul bolii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea