// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Programul ”Rabla pentru electrocasnice”: Ghidul de finanțare va fi lansat până la data de 1 octombrie

Ghidul de finanțare al Programului ”Rabla pentru electrocasnice” va fi lansat până la 1 octombrie, în buget pentru acesta fiind prinși 30 de milioane de lei, a spus, miercuri, la Alba Iulia, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.  

”Pentru că avem foarte mare grijă și trebuie să ne debarasăm de lucrurile care nu mai sunt funcționare în propriile noastre case, care au o vechime foarte mare, sunt energoface, care oricum poluează, vom lansa până la 1 octombrie ghidul de finanțare – Programul Rabla pe electrocasnice. Avem deja 30 de milioane prinși în bugetul Administrației Fondului de Mediu pentru lansarea acestui program”, a spus Grațiela Gavrilescu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Alba Iulia.

De asemenea, ea a precizat, că în următoarea perioadă se va stabili valoare pentru fiecare electrocasnicele vechi.

”Urmează să stabilim eco-bonusul, valoarea pe care o să o dăm pe fiecare tip de electrocasnice în perioada următoare și lucrul acesta îl vom face împreună cu producătorii”, a spus Gavrilescu.

Programul presupune acordarea unui voucher pentru un obiect electrocasnic dus la casat.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook