Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prognoza METEO pentru această săptămână: VREMEA se schimbă radical și se anunță frig și ploi însemnate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prognoza METEO pentru această săptămână: VREMEA se schimbă radical și se anunță frig și ploi însemnate

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a declarat la Digi 24 că duminică, 19 septembrie, și luni, 20 septembrie, temperaturile la nivel național vor mai depăși 25 de grade Celsius, dar apoi vor coborî „semnificativ” și vor urma ploile.

„Ne așteptăm la scăderea valorilor de temperaturi, mai semnificativ începând de marți, apoi miercuri și joi vom înregistra cele mai coborâte valori, atât la nivelul maximelor, cât și al minimelor pentru această săptămână”, a afirmat directorul ANM, Elena Mateescu.

„Dacă astăzi și mâine mai contăm pe valori care să depășească 25 de grade Celsius, mai ales în partea de sud și sud-est a țării, în partea de vest, centru și nord-est simțim deja temperaturile mai coborâte, 11-15 grade”.

Directorul ANM a precizat că, pe lângă scăderea temperaturilor, vor urma și ploi zilele următoare.

„Ne așteptăm și la ploi în această perioadă, în partea de nord, nord-est, zona de munte, dar trebuie să menționăm intensificările de vânt”, a precizat aceasta.

În Capitală temperaturile vor scădea în zilele următoare sub 20 de grade. „La București, în zilele de marți, miercuri și joi, ne așteptăm să consemnăm valori în jurul a cel mult 18-19 grade”, a mai punctat Elena Mateescu. Potrivit meteorologului, pe finalul lunii septembrie se prognozează din nou „valori care să depășească pragul unei zile de vară”, adică maxime de 29 de grade Celsius.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea