Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prognoza meteo pe două săptămâni. Vremea se încălzește semnificativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat marți, 26 ianuarie, prognoza meteo valabilă până în data de 7 februarie.

meteoAstfel, în următoarele două săptămâni în Transilvania, vom avea parte maxime de până la 12 grade Celsius ziua și minime de 2-4 grade Celsius noaptea. Vremea se încălzește semnificativ după ce săptămîna trecută s-au înregistrat și -18 grade Celsius la Alba, iar temperaturile vor fi mai apropiate lunilor de primăvară decât cele specifice lunii ianuarie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit ANM, regimul termic va reveni treptat la normal, astfel că media temperaturilor maxime va creşte la 7 grade pe 28 ianuarie, iar valorile termice nocturne, deşi în continuare negative, vor ajunge, la sfârşitul aceluiaşi interval, apropiate de punctul de îngheţ. Între 29 ianuarie şi 31 ianuarie se va produce o răcire ușoară, însă, începând cu 1 februarie, se vor înregistra temperaturi uşor mai ridicate decât în mod obişnuit în această perioadă a anului. Vor fi precipitaţii slabe, mixte în primele 2-3 zile şi din nou spre sfârşitul primei săptămâni, probabilitatea pentru precipitaţii fiind ridicată şi intre 1 şi 6 februarie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea