Producătorul de mezeluri Agra’s din Alba: Sunt optimist pentru următorii ani şi continuăm investiţiile

Paul Voicu - Primar 2020

Producătorul de mezeluri Agra’s din judeţul Alba, controlat de antreprenorii locali Dan Sărmăşan şi Sanda Stăncel, şi-a bugetat o creştere a cifrei de afaceri de sub 10% faţă de anul precedent şi este posibil să depăşească pragul de 100 de milioane de lei ca vânzări.

„Lucrurile sunt foarte bine puse la punct, este loc şi de mai bine însă, vom investi în continuare în noi tehnologii. Anul viitor investiţiile vor fi prioritate pe două planuri. Vom investi într-o linie de producţie de produse crud-uscate de 50 de tone şi un depozit de materii prime cu o capacitate de 1.200 de tone.

ELIT

Sunt optimist pentru următorii ani“, a declarat managerul în cadrul conferinţei „România 100 de ani de business“ de la Alba Iulia, eveniment organizat de ZF cu sprijinul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă EY România.

Agra’s este un business românesc specializat în procesarea cărnii. Încă din anul 2000, oferă clienților mezeluri făcute cum trebuie, ca-n Ardeal.

Mihail David - 2020

Cu o producție diversificată și bine structurată, care satisface toate gusturile, dar mai ales care aduce o notă aparte pe piața produselor din carne, prin calitate și originalitate, Agra’s produce peste 80 de produse individuale, structurate pe trei game. De la produse crud-uscate, preparate prin combinarea metodelor tradiționale, cu tehnologii de producție de specialitate, la produse procesate, fierte și afumate, preparate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...