Rămâi conectat

Curier Județean

Procedură de achiziție directă pentru renovarea Primăriei Ocna Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consilierii locali din Ocna Mureș au aprobat în ultima ședință, desfășurată la sfârșitul lunii octombrie, lansararea cererii de oferte pentru atribuirea contractului de execuție de ”Lucrări de reparații și amenajare clădire primărie”, prin achiziție directă, criteriul de atribuire aplicat fiind prețul cel mai mic.

Valoarea estimativă a contractului este de 60.000 de lei (aproximativ 13.000 de euro), bani cu care se vor plăti lucrări de reparații interioare, înlocuirea tâmplăriei din lemn cu tâmplărie PVC cu geam termopan, modificări interioare/ compartimentări, amenajarea grupurilor sanitare și lucrări de instalații electrice.

Termenul de execuție este de 45 de zile de la data semnării contractului iar garanția acordată de constructor trebuie să fie pentru o perioadă de 24 de luni de la finalizarea lucrărilor.

Comisia de evaluare a ofertelor este formată din ing. Nicolae Sanislav (președinte cu drept de vot), ec. Ioan Șerbu, ec. Claudiu Morar, ing. Sorina Biriș și cons. Ioan Botezan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | INCENDIU în Alba Iulia, la casă de locuit: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | INCENDIU în Alba Iulia, la casă de locuit: Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea la o locuință situată pe strada Azur, din Alba Iulia. Au intervenit pompierii. Citește și: Update VIDEO | INCENDIU în localitatea Scărișoara: O cabană a luat foc. Intervin pompierii din Câmpeni Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervinecu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea