Rămâi conectat

Politică Administrație

Probleme privind furnizarea energiei electrice în Alba Iulia. Ioan Lazăr: E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, declară că în 2016, în Alba Iulia, există probleme privind furnizarea energiei electrice mai mari decât pe vremea lui Ceaușescu, precizând că atunci ”știam orele când nu avem curent”.

curent electricAcesta subliniază că marți, la ora 11.30, între magazinul Kaufland și cartierul Micești din Alba Iulia, s-a întrerupt distribuția energiei electrice de mai bine de o jumătate de oră.

”Nu contează, e zi, e noapte, când nici nu te aștepți se sistează furnizarea energiei electrice. Măcar pe vremea lui Ceaușescu știam, de la ora X până la ora Y, nu avem curent. Diferența e că atunci nu aveam așa multe electrocasnice și aparaturi, care se pot defecta”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba adaugă că ar trebui să se ia măsuri împotriva celor care au salarii nesimțite și își bat joc de cetățeni și de micile întreprinderi.

Potrivit reprezentanților Electrica Alba, problema s-a remediat în 25 de minute de la sesizare.

”A fost o declanșare la postul 162, un defect trecător, cum sar siguranțele de la casă. Problema  s-a remediat în 25 de minute de la sesizare. Echipa mobilă a ajuns în scurt timp la fața locului”, au afirmat oficiali ai Electrica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea