Rămâi conectat

Curier Județean

Probleme conjugale rezolvate cu parul, la Petrești – Un bărbat gelos l-a bătut pe presupusul amant al soției sale

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un scandal între soţul şi presupusul amant al unei femei din Petreşti – Sebeş a necesitat intervenţia de urgenţă a jandarmilor. Unul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei , iar celălalt riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Bănuind că soţia că ar avea o relaţie extraconjugală cu un vechi prieten, I.B. (21 de ani) i-a pus în vedere acesteia să aleagă între el şi presupusul amant. Se pare că femeia i-ar fi transmis solicitarea soţului celui cu care este bănuită că ar avea o relaţie amoroasă, iar acesta – M.F. (31 de ani) – i-ar fi promis că va lua măsuri. Drept urmare, în seara zilei de luni, 20 octombrie, înarmat cu un cuţit, l-a aşteptat pe soţ, a provocat un scandal într-un loc public şi l-a ameninţat că dacă nu va accepta „ realitatea ” şi nu-şi va reprimi soţia acasă îl va bate şi-l va tăia cu cuţitul. Cunoscând firea violentă a prietenului său – care de fapt i-a şi adus antecedente penale – I.B. se pare că s-ar fi speriat şi l-a lovit de mai multe ori cu un par găsit în apropiere”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Intervenţia oportună a jandarmilor a pus capăt conflictului şi a prevenit apariţia unor fapte mult mai grave. Extrem de nervos, cel care a provocat scandalul  – M.F. (31 de ani) – a refuzat iniţial orice cooperare cu echipajul de jandarmerie, a continuat să profereze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, fiind în cele din urmă calmat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei. Pentru că a luat parte la scandal şi soţul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, document care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor în cauză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea