Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Principele Nicolae al României a premiat patru elevi ai Școlii ”Avram Iancu” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IMG_743331002944535La sfârșitul săptămânii trecute, patru elevi ai școlii “Avram Iancu” din Alba Iulia, coordonați de prof. Diane Popa au participat la festivitatea de premiere desfășurată la București în cadrul concursului de grafică și pictură „Un rege, o regină”.

Concursul a fost organizat de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei cu prilejul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, pentru a marca onomastica Regelui Mihai și a avut ca scop promovarea valorilor universale ale monarhiei, precum și cultivarea talentului artistic al copiilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă solemnă, care a debutat cu intonarea imnului regal, iar premiile au fost înmânate de Alteța Sa Principele Nicolae al României elevilor: Covaciu Anastasia din clasa a VII-a A și Muntean Doru, clasa a VI-a B, care au obținut din partea comisiei de jurizare locul II, Popa Alexandra din clasa a V-a, locul III și Ghișa Ștefania din clasa a VII-a A, care a fost distinsă cu mențiune. Lucrările celor patru elevi au fost expuse în cadrul unei expoziții organizate cu această ocazie. După festivitatea de premiere, elevii au vizitat două edificii importante din București, Palatul Regal și Ateneul Român, fiind totodată și o experiență inedită pentru aceștia.

Comunicat de presă

[nggallery id=2546]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea