Rămâi conectat

Sport

Prin ritm şi graţie, „Panterele Negre” din Cugir au luat locul I la Călăraşi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Panterele Negre CugirDupă succesul înregistrat la Festivalul Internaţional de Gimnastică de la Baraolt, unde şi-au surclasat concurenţii ocupând locul I la Majorete şi Aerobic, „Panterele Negre” din Cugir au strălucit într-o nouă demonstraţie de dans, de această dată la Călăraşi. În cadrul Concursului Naţional de Dans Modern „Ritm şi Graţie”, elevele antrenoarei Monica Câmpean de la Clubul Copiilor din Cugir au arătat încă o dată că rămân în topul celor mai valoroase sportive în domeniu.

La întrecerea organizată în grandioasa sală a Centrului Cultural Judeţean „Barbu Ştirbei” din Călăraşi, în perioada 9-11 mai au luat parte mai multe formaţii valoroase de dansatoare din ţară precum: Palatele copiilor din Vaslui, Constanţa şi Călăraşi, Cluburile Copiilor din Rm. Vâlcea, Baraolt, Olteniţa, Bălan, Sectorul 2 Bucureşti, Şcoala de Dans „Chirilă” Alba Iulia, CSS Focşani ş.a. Printr-o prestaţie deosebită, aplaudată la scenă deschisă de numeroşii spectatori, talentatele sportive de la poalele Drăganei au reuşit să demonstreze că nu lasă loc altor competitoare să urce pe prima treaptă de pe podiumul concursului. Astfel, la categoria 11 – 14 ani (clasele V –VIII), sportivele profesoarei Monica Câmpean s-au bătut pentru locul I şi au reuşit să-l cucerească atât la „Majorete” cât şi la „Gimnastică aerobică”, obţinând pentru acest rezultat, o frumoasă cupă, medalii şi diplome. Formaţia cugireană a evoluat în următoarea componenţă: Mihaela Ioani, Maria Codrea, Sonia Sideriaş, Ioana Blendea, Giorgiana Buta, Teodora Barbu, Roxana Matei, Francesca Rotar, Bianca Trif, şi mezina grupului – Daria Mihaiu.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea