Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prin ritm şi graţie, „Panterele Negre” din Cugir au cucerit Călăraşul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cunoscuta şi apreciata formaţie „Panterele Negre” din Cugir condusă de inimoasa şi neobosita antrenoare Monica Câmpean a dovedit încă o dată că şcoala de dans aparţinând Clubului Copiilor din Cugir se află mereu la înălţimea valorii sale.

Această apreciere a fost confirmată din nou zilele trecute la Călăraşi, în moderna sală a Casei de Cultură „Barbu Stirbei”, loc în care s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Dans „Ritm şi Graţie”.  O competiţie antrenantă şi atractivă care a aliniat la startul întrecerii 16 cluburi şi palate ale copiilor din ţară, cum ar fi: Palatele Copiilor din Botoşani, Slatina, Tulcea, Constanţa, Vaslui, Slobozia; Cluburi ale Copiilor din Brăila, Rm. Sărat, Bârlad, Oneşti, Olteniţa, Scoala de Dans „Chirilă” Alba Iulia, CCS Focşani s.a.

Prezente la prestigioasa întrecere, elevele Monicăi Câmpean au repurtat un nou succes, ocupând şi de această dată locul I, pe podiumul concursului la genurile de dans „aerobic” şi ,,majorete”, stiluri deloc uşoare care au adus în ultimii ani, consacrarea şi faima sportivelor cugirene.

Prezentăm mai jos componenţa formaţiei care a evoluat la campionatul naţional de la Călăraşi, echipă pe care o felicităm şi noi, în numele Ziarului Unirea şi căreia îi dorim pe mai departe mult succes: Ioani Mihaela, Codrea Maria, Sideriaş Sonia, Blendea Ioana, Barbu Teodora, Lazăr Denisa, Matei Roxana, Stan Andreea, Rotar Fracesca, Ioani Nicolae.   (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea