Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primele IMAGINI cu Cinematograful 3D din Alba Mall. În aprilie, cel mai probabil, vom vedea primul film

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinema 3D Alba Mall08Mult aşteptatul cinematograf 3D, care se construieşte în Centrul Comercial Alba Mall nu va fi inaugurat în luna martie, cel puţin asta susţin administratorii cinematografului care îşi doresc, la fel ca şi cinefilii, o inaugurare cât mai rapidă, dar imposibilă într-o perioadă atât de scurtă. După cum am putut vedea la faţa locului barul este finalizat, scaunele vor fi aduse în curând, iar aşteptarea este din cauza birocraţiei şi a instalaţiei de sonorizare.

„Este exclus să fie deschis în martie, cel mai devreme în aprilie. Nu ştim cu siguranţă data la care va fi inaugurat. Vă daţi seama, ne dorim şi noi să-l deschidem, dar mai este de lucru. O să vă comunic cu cel puţin două săptămâni înainte sa fie deschiderea. Dacă ar fi după mine, l-aş deschide mâine, dar nu se poate”, au afirmat administratorii cinematografului.

Preţurile practicate vor fi şi ele mai mult decât accesibile, începând de la doar 15 lei până la 20 lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori. În plus, miercurea, fără nicio “steluţă” sau condiţie suplimentară, fiecare bilet cumpărat va aduce automat lângă el şi un al doilea bilet, gratuit. Astfel, în cazul în care alegi ziua de miercuri pentru a vedea cele mai noi filme, poţi face asta cu doar maxim 10 lei de persoană, ceea ce înseamnă un preţ absolut simbolic, pe care oricine şi-l poate permite.

[nggallery id=1340]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea