Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Primele confiscări de obiecte pirotehnice, în Alba – marfă în valoare de 510 lei, fără acte, depistată la o firmă din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unui control la o societate comercială, poliţiştii din Aiud au confiscat mai multe obiecte pirotehnice, în valoare de 510 lei pentru care reprezentanții societăţii nu au putut prezenta documente legale.

petardeÎn data de 17.11.2016, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Politiei Municipiului Aiud împreună cu poliţişti de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Aiud, autorizată pentru deţinere, transport şi comercializare materiale pirotehnice.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că pentru o parte din materialele pirotehnice deţinute, reprezentanţii societăţii nu aveau documente legale de provenienţă.

În conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comercializarea bunurilor, societatea a fost sancţionată contravențional, iar materialele pirotehnice deţinute ilegal au fost confiscate.

Controalele poliţiştilor la societăţi comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea