Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul municipiului Alba Iulia: În mijlocul orașului avem un depozit de muniții. Ferească Dumnezeu!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Primarul municipiului Mircea Hava a mărturisit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă având ca temă fuziunea dintre PDL și PNL, că în mijlocului orașului, mai precis în spațiile administrate de Aramata Română, din Cetatea Alba Carolina, există un depozit de muniție de război.

Liderul PDL a amintit acest lucru în contextul în care amintea că de ani de zile administrația locală face demersuri pe lângă Ministerul Apărării Naționale pentru a transfera aceste spații, aflate în proprietatea sa, către administrația publică locală, așa cum s-a procedat și cu celelate spații din șanțurile cetății, acum devenite obiectiv turistic și un motiv mândrie pentru albaiulieni.

În mijlocul orașului avem un depozit de muniții. Ferească Dumnezeu, nu vreau să speriu pe nimeni, dar vedeți că se întâmplă. Până la Kaufland se duce totul, în caz de ceva.

Că nu au nimic în depozitul de muniție, numai niște gloanțe de pușcă, dar nu cred. Armata este în mijlocul cetății. Nu-și mai are locul”, a spus Mircea Hava.

Edilul speră ca cei care conduc ministerul Apărării să ia măsurile necesare și să se aplece asupra sesizărilor și solicitărilor Primăriei Alba Iulia, pentru a elimina orice sursă de potențial pericol și pentru a se putea pune în valoare întreaga cetate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea