Ziarul Unirea
 

Primarul Mircea Hava: La fel ca trecutul și, sper, viitorul la Alba Iulia, prezentul sună fantastic! A demonstrat-o AlbaFest, în cea mai buna ediție de până acum

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare, edilul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava a apreciat că ediția din acest an a evenimentului Alba Fest a fost cea mai bună de până acum și le-a mulțumit pentru asta echipei de organizatori din primărie, partenerilor și sponsorilor, dar mai cu seamă publicului:

”La fel ca trecutul și, sper, viitorul la Alba Iulia, prezentul sună fantastic! A demonstrat-o AlbaFest, în cea mai buna ediție de până acum. Fără precedent și cu puterea de a se reinventa permanent. Cu toții, artiști sau public au fost de acord că ar trebui inclus în primele pagini ale celor mai reușite evenimente din Romania.

N-aș zice că e rezultatul unei minuni și nici al unei meditații profunde, pentru că în spatele unei asemenea desfășurări de forțe stau oamenii. Fiecăruia dintre ei aș vrea să-i mulțumesc, de la colegii plini de voință care se ocupă de evenimente, celorlalți din primărie care s-au ocupat de organizare, sponsori sau parteneri (ISU Alba, IPJ Alba, Jandarmeria Alba, Politia Locala), până la fiecare artist care a urcat pe scenă și fiecarui tehnician care a făcut Piața Cetății să vibreze. Mă încântă să constat faptul că armata a dat dovadă de deschidere, întelegând prin asta că apreciez disponibilitatea manifestată în toată colaborarea noastră. Îi aplaud pe toți, pentru că știu câtă muncă se ascunde în spatele imaginii de succes îndreptățit.

Și mai multe mulțumiri zecilor de mii de albaiulieni și, în egală măsură, turiști, care au facut din AlbaFest un eveniment de calibru. Sistemul nostru de contorizare a înregistrat peste 105 000 de telefoane mobile prezente în Cetate, în cele trei zile. Alba Fest e al vostru, bucurați-vă de el! Deja se lucrează pentru ediția de anul viitor…”, a scris Mircea Hava.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Ics 12 iunie 2018 at 18:59

Mai inventati niste taxe suplimentare…Sa aveti de dat pe concerte. Intre timp…canalizarile refuleaza rahatelul.

Haules Baules 12 iunie 2018 at 19:23

La mine pe strada, si nu e cea a primarului, nu a refulat nicio canalizare. Am dreptul sa ma bucur de asemenea concerte? Sau nu mai facem niciun eveniment si pe urma comentam ca la noi nu se intampla nimic?

ciclop 12 iunie 2018 at 20:26

cetatenii din Alba |Iulia au dreptul sa afle din gura primarului cat au costat susanelele organizate de primarie si de ce orasul lor a ramas in urma altor orase si chiar localitati mai mici -vezi ex. Ciugud- in ceeace priveste numarul locurilor de munca !!!
Cu burta goala te gandesti ce pui pe masa la copii de 3 ori pe zi si apoi sa mergi la susanelele organizate cu atata sarg de primar !!!!
O alta mare “realizare ” Piata Sfantu Asteapta ” realizata cam intr-un cincinal !!!

Haules Baules 13 iunie 2018 at 7:27

“367 de locuri de muncă au fost anunțate vacante de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba. Cele mai multe sunt la Alba Iulia, 196 job-uri.” Vezi ca e de mult timp rasuflata faza cu locurile de munca. Sau esti si tu un postac psdist spalat pe creier?

Uratu 13 iunie 2018 at 12:15

Pacat ca s-a auzit prost, sunt multe cladiri in zona. In rest toata stima! Nu e treaba primarului sa angajeze toti puturosii, si asa sunt prea multi prin aparatul administrative!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...