Rămâi conectat

Curier Județean

Primarul Mircea Hava: La fel ca trecutul și, sper, viitorul la Alba Iulia, prezentul sună fantastic! A demonstrat-o AlbaFest, în cea mai buna ediție de până acum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare, edilul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava a apreciat că ediția din acest an a evenimentului Alba Fest a fost cea mai bună de până acum și le-a mulțumit pentru asta echipei de organizatori din primărie, partenerilor și sponsorilor, dar mai cu seamă publicului:

”La fel ca trecutul și, sper, viitorul la Alba Iulia, prezentul sună fantastic! A demonstrat-o AlbaFest, în cea mai buna ediție de până acum. Fără precedent și cu puterea de a se reinventa permanent. Cu toții, artiști sau public au fost de acord că ar trebui inclus în primele pagini ale celor mai reușite evenimente din Romania.

N-aș zice că e rezultatul unei minuni și nici al unei meditații profunde, pentru că în spatele unei asemenea desfășurări de forțe stau oamenii. Fiecăruia dintre ei aș vrea să-i mulțumesc, de la colegii plini de voință care se ocupă de evenimente, celorlalți din primărie care s-au ocupat de organizare, sponsori sau parteneri (ISU Alba, IPJ Alba, Jandarmeria Alba, Politia Locala), până la fiecare artist care a urcat pe scenă și fiecarui tehnician care a făcut Piața Cetății să vibreze. Mă încântă să constat faptul că armata a dat dovadă de deschidere, întelegând prin asta că apreciez disponibilitatea manifestată în toată colaborarea noastră. Îi aplaud pe toți, pentru că știu câtă muncă se ascunde în spatele imaginii de succes îndreptățit.

Și mai multe mulțumiri zecilor de mii de albaiulieni și, în egală măsură, turiști, care au facut din AlbaFest un eveniment de calibru. Sistemul nostru de contorizare a înregistrat peste 105 000 de telefoane mobile prezente în Cetate, în cele trei zile. Alba Fest e al vostru, bucurați-vă de el! Deja se lucrează pentru ediția de anul viitor…”, a scris Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea