Primarul Mircea Hava, între propunerile lui Ludovic Orban pentru Parlamentul European

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat la o televiziune națională că la următorul Consiliu Naţional al PNL se vor stabili criteriile, procedura şi calendarul de desemnare a candidaţilor care vor intra din partea PNL în cursa pentru alegerile europarlamentare din 2019. El a dat și câteva exemple de candidați potriviți: Vasile Blaga, Mircea Hava și Dan Motreanu.

“E o selecţie destul de riguroasă. Nu poţi să trimiţi pe oricine în Parlamentul European. (…) Noi ca partid trebuie să trimitem oameni care să aibă capacitatea să se bată pentru interesele Românei, pentru că deciziile la nivelul UE pot să te avantajeze sau pot să te dezavantajeze. (…) Aici vor conta experienţa politică, o oarecare experienţă administrativă, experienţa în materie de relaţii internaţionale, stăpânirea unei anumite competenţe”, a declarat Orban la Realitatea TV, potrivit Agerpres.

ELIT

El consideră ca Dan Motreanu, Vasile Blaga, Mircea Hava ar fi candidaturi potrivite şi că e mulţumit actualii europarlamentari Daniel Buda, Cristian Buşoi, Marian-Jean Marinescu, Siegfried Mureşan.

Orban se află sub o dubla presiune internă în partid. Pe de o parte, un grup de contestatari l-ar vrea înlocuit din funcție, pe de altă parte există o luptă internă pentru nominalizarea pe listele pentru Parlamentul European.

Sursa: g4media.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

coco 27 iunie 2018 at 16:03

Pai parca acum o saptamana se spunea ca e dat afara de pe liste?
Hotarati-va.

pedelistul ...liberal 27 iunie 2018 at 18:25

Nu mai apuca „el” sa faca….propunerile ! Dupa motiune, liberalii o sa-l „bage-afara” pe Orbete ! Pt….”marile” lui idiotenii !!!

Dorei 28 iunie 2018 at 10:12

Il vreau pe Hava europarlamentar.Este singura sansa pe care o are acest oras sa scape de el.

!! 28 iunie 2018 at 10:13

Daca vrei pe alta lista decat cea pe care ai candidat ani de zile si ai mai si reusit, inseamna ca te-ai saturat de ce ai obtinut pina acum, sau de cei care te-au votat !

Comentariile sunt oprite