Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primarul Ioan Călin Andreş a inaugurat noul sediu al Primăriei Câmpeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

   Luni, 20 februarie, în prezenţa a numeroşi localnici şi invitaţi, a fost inaugurat noul sediu al Primăriei Câmpeni.
„Primăria reprezintă imaginea unui oraş, iar noi sperăm că am reuşit să îi dăm cădirii primăriei din Câmpeni locul pe care îl merită în istoria Capitalei Ţării Moţilor. Acest demers a fost intreprins cu scopul creării condiţiilor decente pentru localnicii care ne trec pragul în fiecare zi, dar şi pentru funcţionarii care au nevoie de confortul necesar pentru a-şi desfăşura activitatea”, a declarat pentru „Unirea” primarul oraşului Câmpeni, Ioan Călin Andreş.
Lucrările de reamenajare şi reabilitare au început în luna mai anul 2011 şi din bugetul local a fost alocată suma de peste 900.000 de lei. Pe parcursul a mai bine de 9 luni activitatea primăriei s-a desfăşurat în sediul hotelului „Tulnicul”. Lucrările de renovare a sediului Primăriei Câmpeni au fost efectuate de SC Ceziana Star Baia de Arieş. Prin extinderea suprafeţei utile pe verticală, cu funcţionalizarea mansardei, au fost create în plus încă 10 birouri. Mai mult, a fost izolată clădirea şi a fost instalată centrala termică pe lemne, factori ce vor reduce considerabil cheltuielile de încălzire. Au fost schimbate de asemenea uşile şi parchetul din clădire iar zonele de trafic intens au fost pavate cu gresie. Cele mai solicitate birouri în relaţia cu cetăţenii au fost amplasate la parter şi la etajul întâi al clădirii.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea