Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria pune la bătaie până la 45.000 de lei pentru organizarea competiției Alba Iulia City Race

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria și-a anunțat intenția de a achiziționa serviciile de organizare a evenimentului sportiv Alba Iulia City Race, alocând în acest scop o sumă de până la 45.000 de lei. Competiția se va desfășura în perioada 21-23 septembrie 2018.

Este vorba despre un eveniment atletic de anvergură internaţională, cuprinzând trei curse cu start fn bloc ce combină alergarea pe şosea cu alergarea în teren variat. Participanţii se vor putea înscrie la unul dintre cele 4 concursuri, respectiv Semimaraton 21 km, Cros 10 km, Crosul Cetăţii-cursa populară şi Kids Race.

”Competiţia va fi concepută pentru a atrage un număr cât mai mare de oameni în Alba lulia pe de o parte, cât şi pentru a atrage un număr cât mai mare de practicanţi ai sportului în aer liber şi pentru stabilirea unei cooperări între atleţi, autorităţi publice locale, media, sponsori în vederea promovării unui stil de viaţă sănătos, pe de altă parte. Cursa se va adresa în principal sportivilor din România, indiferent de vârstă, urmând ca apoi să se încerce înscrierea în circuitul competiţiilor cu participare internaţională. Având în vedere că la ediţiile anterioare ale competiţiei au fost atrase Ia start, în medie, peste 550 persoane la Semimaraton+Cros şi 150 copii, în ediţia 2018 se doreşte prezenţa a minim 1.000 persoane la Semimaraton+Cros+Crosul Cetătii+Kids Race”, se precizează în caietul de sarcini al licitației.

Categoriile de concurs şi premiile:

Semimaraton:
– Masculin şi Feminin: sub 22 ani, 22-35 ani, 35-50 ani, peste 50 ani
– Locurile 1-3 la fiecare categorie de vârstă
– Locurile 1-7 în clasamentul general – OPEN

Cros:
– Masculin şi Feminin: sub 22 ani, 22-35 ani, 35-50 ani, peste 50 ani
– Locurile 1-5 în clasamentul general feminin şi masculin – OPEN

Alba Iulia Kids Race:
– Masculin şi Feminin: sub 10 ani şi 10-14 ani.

Premii speciale:
– King şi Queen Mamut – pentru cei care ajung primii pe Vf. Mamut
– Premiu pentru cel mai bine clasat sportiv/ă din judeţul Alba în probele de semimaraton şi cros.

Invitația de participare la procedura de atribuire a contractului de achiziţie a serviciilor de organizare de evenimente sportive în cadrul Alba Iulia City Race, 21-23.09.2018, Cetatea Alba Carolina + traseu Vf. Mamut, Alba Iulia, judeţ Alba, a fost lansată de municipalitate. Ofertanţii interesaţi de procedura de achiziţie trebuie să-și depună ofertele în plic închis, la Registratura Primăriei, până la data de 27 apriie, ora 12.00.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea