Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Alba Iulia vinde, la kilogram, mai multe mașini scoase din uz: LISTA autoturismelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia vinde, la kilogram, mai multe mașini scoase din uz: LISTA autoturismelor

Primăria Alba Iulia anunță valorificarea, în condițiile legislației privind gestionarea deșeurilor, prin operatori economici autorizați să colecteze vehicule scoase din uz, un număr de 11 autovehicule scoase din uz, prin predarea acestora la starea în care se află.

Cei interesați pot depune oferte în plic închis sigilat la registratura instituției situată în Calea Moților, nr. 5A, Alba Iulia până la data de 09.12.2022 ora 13:00. Pe plic se va menționa ”OFERTĂ DE PREȚ VALORIFICARE VSU – A NU SE DESCHIDE PÂNĂ LA DATA DE 12.12.2022 ORA 10:00”. Ofertele depuse după data și ora limită de depunere a ofertei nu vor fi luate în considerare și vor fi returnate nedeschise.

Ofertele depuse trebuie să conțină următoarele informații:

1. prețul unitar de achiziție (lei / kg. de deșeu auto);

2. procentul de scăzământ din greutatea totală a fiecărui autovehicul;

3. asumarea obligațiilor de:

  • a. ofertare pentru întregul lot propus pentru valorificare (Anexa 1);
  • b. încărcare, transport, cântărire și tratare a autovehiculelor (condiție obligatorie ce cade în sarcina ofertantului și a cărei contravaloare va fi suportată de acesta);
  • c. plată a contravalorii bunurilor cumpărate în termen de maxim 15 de zile de la primirea facturii întocmite de către vânzător;
  • d. eliberare a certificatelor de distrugere în termen de 15 zile lucrătoare de la transferul efectiv al dreptului de proprietate.

Oferta de preț va fi însoțită de copia xerox, certificată pentru conformitate prin semnătura reprezentantului legal, a autorizației de mediu emisă de autoritatea competentă pentru protecția mediului cu respectarea prevederilor legale.

Ofertele de preț care nu îndeplinesc toate cerințele, inclusiv obligația de a oferta întregul lot care face obiectul valorificării, vor fi declarate neconforme și nu vor face obiectul evaluării.

În urma analizei primare a ofertelor prezentate în termenul stabilit, se pot solicita ofertanțiilor informații suplimentare, necesare derulării procesului de negociere de preț, în cazul în care prețurile ofertate sunt identice.

Oferta declarată câștigătoare va fi oferta cu prețul cel mai mare calculat ca preț unitar ofertat ajustat cu procentul de scăzământ.

Ședința de evaluare a ofertelor depuse se va desfășura la sediul Serviciului Contracte Patrimoniu, B-dul Republicii Nr. 26, în data de 12.12.2022, ora 10:00, iar rezultatul evaluării va fi comunicat în termen de 2 zile lucrătoare de la data finalizării acesteia.

Lotul de vehicule din Anexa 1, sunt depozitate în spațiul amenajat pe B-dul Republicii nr. 3 – în incinta curte interioară Bazin Olimpic, și poate fi vizionat prin programare telefonică cu cel puțin o zi lucrătoare înainte.

Lista autoturismelor scoase la vânzare:

1.Autoturism Dacia, culoare gri, număr de înmatriculare AB-04-RIR
2.Autoturism Skoda, culoare alb, număr de inmatriculare AB-41-XXO
3.Autoturism Audi, culoare gri , număr de inmatriculare AB-91-MVV
4.Autoturism Renault, culoare albastră, număr de imatriculare AB-02750
5.Autoturism Opel Corsa, culoare albastră număr de imatriculare AB-08-JZZ
6.Autoturism Bmw , culoare albastru, număr de înmatriculare HD-17-PRJ
7.Autoturism Volkswagen Polo, culoare verde, număr de înmatriculare AB-07-PWS
8.Autoturism Citroen Xsara, culoare albastru, număr de înmatriculare GTH-CF-675
9.Autoturism Opel Combo, culoare alb,număr de înmatriculare AB-06-PAL
10.Autoturism Ford Fiesta , culoare albastru, număr de înmatriculare AB-06-KBU
11.Autoturism Opel Vectra, culoare gri, număr de înmatriculare AB-08-UFM

” width=”20″ height=”20″>


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea