Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia va elibera 240 de autorizații pentru serviciile de taximetrie din următorii 5 ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 11 octombrie, va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia în care se va supune aprobării Regulamentul privind organizarea şi executarea serviciului public de transport persoane în regim de taxi în municipiu. De asemenea se va supune aprobării caietul de sarcini şi contractul de delegare de gestiune pentru acest tip de transport.

”Având în vedere faptul că în cursul lunii noiembrie 2013 expira actualele contracte de delegare a gestiunii pentru activitate de taxi, primăria este obligate să încheie noile contracte. Ca urmare a modificărilor apărute în legislaţie este necesară aprobarea noului regulament în baza normelor în vigoare”, precizează Mihai Coșer, reprezentantul administrației locale.

Numărul maxim de autorizaţii ce poate fi eliberat este de 240, iar autorizaţiile sunt valabile pe o perioadă de 5 ani. Pentru departajarea solicitanţilor se vor acorda puncte de la 1 la 10 în funcţie de următoarele criterii: vechimea autovehiculului, clasificarea acestuia după normele de poluare, volumul portbagajului util şi echipare cu instalaţie de aer condiţionat, vechimea în ani de când transportatorul a desfăşurat activitatea în regim taxi, gradul de protecţie al pasagerilor, forma de deţinere asupra vehiculelor, posibilitatea asigurării reale a prezenţei autovehiculului în activitate de minimum 8 ore/zi lucrătoare şi dotările suplimentare ale vehiculului.

Regulamentul poate fi consultat în cadrul Biroului Liberă Iniţiativă, telefon 0372586444 şi pe site-ul www.apulum.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea