Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Alba Iulia scoate la licitație contractele de închiriere pentru două tonete mobile de comerț stradal, în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Contractele de închiriere pentru două tonete mobile de comerț stradal, în Cetatea Alba Carolina, vor fi scoase la licitație de Primăria Alba Iulia. Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 25 februarie, prețul de pornire va fi de 6 lei/mp/zi.

tonetaContractele de închiriere se încheie pentru perioada sezonului estival 2016, dar nu mai târziu de data de 31.10.2016, iar în anii următori se va relua procedura licitaţiei publice în prima parte a fiecărui an, pe o perioadă cuprinsă între 1 aprilie – 31 octombrie a anului în curs.

Noile tonete vor desfăşura, concomitent, activităţi de informare turistică și vânzare de suveniruri, prin deplasare dintr-un loc în altul, fără a staţiona pe domeniul public.

Potrivit raportului de specialitate, suplimentarea cu două tonete (de la 6 la 8), a fost aprobată prin HCL nr. 170/2015 privind desfăşurarea activităţilor de tip comerţ stradal în Cetatea Alba Carolina – Zona interioară a fortificației, delimitată de conturul exterior al bastioanelor şi curtinelor municipiului Alba lulia.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea