Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia: Precizări privind campania de reabilitare a parcurilor de joacă din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parcuri-de-joaca01În urma publicării articolului cu titlul ”FOTO/ ȘTIREA TA: Parcurile de joacă din Alba Iulia ruginesc sub privirile indiferente ale autorităților”, în ediția online a ziarului Unirea, din data de 15 aprilie 2014, reprezentantul Primăriei municipiului Alba Iulia ne-a transmis următoarele precizări:

”În această primăvară, Primăria a început să repare şi să aducă în stare de funcţionare locurile de joacă din oraş deteriorate. Deja au fost finalizate lucrările la 5 astfel de parcuri de joacă (Regina Maria, Nicolae Bălcescu – Electrica, Liceul Sportiv, în spatele BCR – Bdul Transilvaniei, proximitatea şcolii

Ion Agârbiceanu). S-a făcut şi o evaluare a pieselor de schimb necesare, iar în următoarea perioadă se vor completă şi repară toate parcurile de joacă din oraş. În total vorbim despre 11 astfel de amenajări care se vor verifica şi reabilita până la 1 mai.

Primăria desfăşoară o campanie de reparaţii, înnoire, îmbunătăţire, chiar completări cu obiecte noi pentru toate facilităţile de acest tip din oraş. O utilizare corespunzătoare a mobilierului din aceste zone de agrement pentru copii, folosite deseori de tineri care nu mai au vârsta potrivită, ar prelungi durata de întrebuinţare.

Primăria are în vedere şi locurile de joacă ce deservesc instituţii de învăţământ preşcolar şi şcolar. După finalizarea reabilitărilor din oraş se va trece şi la evaluarea şi repararea, acolo unde este cazul, locurilor de joacă din şcoli şi grădiniţe”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea