Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia instalează indicatoare rutiere de informare la intrările în municipiu, intersecții și parcări

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

indicator alba iuliaPrimăria Alba Iulia anunță că în perioada următoare se vor amplasa indicatoare rutiere de informare standard (3,3 m lățime). Intrarea în localitate va fi semnalizată printr-un indicator cu logo-ul orașului care se va păstra pe fiecare indicator de dirijare spre diferite obiective (puncte de interes turistic și parcări).

Potrivit purtătorului de cuvânt al administrației locale, Mihai Coșer, sunt vizate 11 locații la nivelul municipiului: semafor Ampoi 3, semafor Stadion, semafor Gară, magazinul Unirea, sens giratoriu Horea, Piața Alessandria, intersecțiile Horea cu strada Cloșca, Bd. 1 Decembrie 1918 cu strada Vasile Goldiș, Bd. Încoronării cu strada Apulum, Calea Moților cu strada Gemina, strada Tache Ionescu cu strada Octavian Goga.

Parcările semnalizate vor avea un panou informativ cu interiorul Cetății (2,5/3m) pe care  va fi marcat punctul de situare “vă aflați aici” și direcționale către cele mai apropiate repere turistice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea