Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia îi susține pe liceeni în organizarea balurilor bobocilor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ca în fiecare toamnă, la puţin timp de la începerea anului şcolar, liceenii din Alba Iulia se pregătesc de Balul Bobocilor. Una dintre marile probleme cu care se confruntă tinerii este susţinerea de care are nevoie un astfel de evenimentmai ales că în vreme de criză soluţiile pe care elevii le au la dispoziţie sunt extrem de puţine.

În urma numeroaselor solicitări adresate primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, administraţia locală se va implica că în fiecare an în susţinerea balurilor bobocilor.

Municipalitatea va oferi un sprijin important şi egal pentru toţi cei care doresc să înceapă liceul aşa cum am făcut-o cu toţii. Primăria va asigura, printr-un parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, închirierea sălii de spectacole pentru organizarea evenimentelor. În acest fel, bobocii din toate unităţile vor putea să îşi înceapă experienţa de licean într-un mod plăcut şi conform tradiţiei”, a anunțat reprezentantul administrației locale, Mihai Coșer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

PNL a rămas fără candidați pentru Consiliul local într-o comună din Alba: Motivul, lipsa unei femei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL a rămas fără candidați pentru Consiliul local într-o comună din Alba: Motivul, lipsa unei femei PNL Alba nu are candidați pentru consiliul local în toate localitățile județului. Lista propusă pentru Consiliul local Ponor a fost respinsă definitiv în justiție pentru că nu exista niciun candidat femeie. Sesizarea a fost depusă de partidul Alianța pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea