Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia: ”Degajarea zăpezii, curățarea trotuarelor și aleilor pietonale – obligatorie pentru buna gospodărire a orașului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prioritatea administrației locale este constantă în privința asigurării condițiilor optime de trafic pe arterele principale din oraș, dar și pentru asigurarea intervențiilor pe străzile din cartiere.

În ultima perioadă, datorită intervențiilor prompte ale operatorului Polaris M Holding nu au existat probleme la nivelul municipiului Alba Iulia. În egală măsură, administrația mulțumește tuturor celor care au dat dovadă de spirit civic și au acționat categoric în ultimele două zile, prin curățarea trotuarelor sau a altor suprafețe pietonale”, transmit autoritățile locale.

Prin purtătorul de cuvânt, Mihai Coșer, Primăria dorește să reamintească asociațiilor de proprietari și agenților economici că degajarea zăpezii, curățarea trotuarelor și aleilor pietonale reprezintă o obligație stipulată în HCL 138/2007 privind buna gospodărire a orașului.

În urma sesizărilor populației sau prin verificări efective Poliția Locală poate aplica amenzi între 200 și 400 de lei. Până în acest moment nu a fost nevoie de astfel de constrângeri, au fost aplicate doar câteva avertismente verbale. Locuitorii pot semnala orice neajuns privitor la accesul în anumite zone din oraș la dispeceratul Primăriei Alba Iulia, tel. 0258/819462”, a mai precizat Mihai Coșer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea